Hurghada, ahol az árak a földön járnak

Hurghada tökéletes választás azok számára, akik egy egyedülálló kombinációt keresnek kulturális gazdagságból, felüdítő tengerparti pihenésből és izgalmas kalandokból, mindezt kedvező áron. Az Egyiptom Hurghada árak alapos megismerése semmiképpen sem maradjon el az utazás előtt, hogy a legtöbbet hozhassuk ki ebből a csodálatos helyszínből!

Egyiptom Hurghada árak a közlekedés függvényében

A szálás és a látnivalók mellett az olyan kis összegek is számítanak, amit a közlekedés tesz ki. Az Egyiptom Hurghada árak nem borsosak, mivel viszonylag kis területen helyezkedik el az üdülőterület, így a legtöbb látnivaló és szolgáltatás könnyen elérhető. A taxik teljesen megfizethetőek. Egy rövid utazás általában nem haladja meg az 5 dollárt. Azonban mindig érdemes megállapodni az árban az indulás előtt. Alternatívaként a helyi buszok is rendelkezésre állnak, amelyek még olcsóbb közlekedési formát kínálnak. Ha pedig a magunk urai akarunk lenni, akkor az autóbérlés is egy opció. Az Egyiptom Hurghada árak ebből a szempontból is megfizethetők.

Egyiptom Hurghada árak: további tippek az utazáshoz

Ne feledkezzünk meg indulás előtt az utazás biztosításról sem, ami segíthet fedezni a váratlan költségeket és a sürgősségi helyzeteket. Tény, hogy ez plusz kiadás az Egyiptom Hurghada árak szempontjából, de probléma esetén sokszorosan megtérül. A legideálisabb időszak az utazásra az októbertől májusig tartó időszak, amikor enyhébb az időjárás. Ugyanakkor, ha még a fő szezon előtt érkezünk, úgy kedvezményes Egyiptom Hurghada árak várhatnak bennünket a szállás esetében. Egyiptomban az egyiptomi font a hivatalos fizetőeszköz, de a dollár és az euro is elfogadott a legtöbb turistacélponton. Legyen nálunk mindig készpénz, amit csak hivatalos helyen váltsunk! Ezek azok a főbb dolgok, amikre megéri figyelnünk.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük