Chiaroscuro Kvartett

A 2005-ben alakult Chiaroscuro Kvartett a klasszikus korszak műveit szólaltatja meg historikus hangszereken és előadásmóddal.
Legutóbbi koncertsikereik közé tartoznak előadások a Wigmore Hallban, a York Régizenei Centrumban, a Sage-en Gateshead-ben (melyet a BBC Radio 3 vett fel), a Louvre Auditóriuma Párizsban, a Théâtre du Jeu-de-Paume Aix-en-Provance-ban, a Grand Théâtre Dijonban, a Festival Les Vacances de Monsieur Haydn La Roche Posay-ban, a Gulbenkian Alapítványnál Lisszabonban és rezidensek voltak Aldenburghban. Továbbá felléptek a "Les salons de musique" színpadán, amelyet az Arte TV és az Arte Live Web együttműködéseként az interneten közvetítettek.

2011. szeptemberében a Chiaroscuro Kvartett kiadta első albumát Mozart és Schubert zenéjével, melyet kritikusok dícsértek. A CD, melyet a francia Aparté adott ki, a Choc de L'annee Classica kitüntetést is kiérdemelte, valamint a Télérama Magazin írt róla dícsérő szavakat, valamint a BBC Zenei Magazinban is kiválasztották bemutatásra kamarazenei kategóriában a "historikus hangszereken tökéletes virtuozitással" előadott lemezt.A második felvételük 2013. áprilisában jelenik meg, rajta Beethoven op. 95-ös "Serioso" kvartettjével, Mozart Esz-dúr kvartettjével (K 428) és Adagio és fúgájával (K 546).
A közeljövőben a kvartett visszatér Aix-en-Provance-ba, majd Svédországban turnézik. Német debütálásuk a Mecklenburgi Fesztivál Vorpommernben lesz, majd a potsdammi Nikolaisaal-ban adnak hangversenyt. Az Egyesült Királyságba visszatérve a BBC Radio 3 számára vesznek fel darabokat, majd az Edinburgh-i Festziválon debütálnak, és London-szerte fognak szerepelni. 2014-ben Hollandiában és Belgiumban lesznek hallhatóak, többek között Ghentben, a Handelsbeurs Concertzaal-ban, és Amsterdamban a Concertgebouw-ban.
A kvartett 2009 óta rezidens a Port-Royal-des-Champsban, ahol Mozart ciklusokat adnak elő.